‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag SV Ingelmunster A - Noordstar Heule (16/10/2021)

16/10/2021

Tegen middenmotor Noordstar Heule hoopte SV Ingelmunster A terug te kunnen aanknopen met een overwinning maar al vrij snel werd duidelijk dat Heule een te duchten tegenstander zou worden. Na 8 minuten moest SVI-doelman Thiemen Penny al een eerste maal serieus in actie komen maar op het kwartier had hij geen verhaal op de koelbloedige afwerking van Arthur Soens. SVI reageerde meteen langs Desley Seys die na een prachtige nummertje ook nog een strakke voorzet uit de mouw schudde. Dylan Vens verscheen gepast voor doel en bracht de thuisploeg terug op gelijke hoogte (18’). In minuut 25 kwam SVI heel dicht bij de 2-1 nadat Quentin Van Eeckhoute diep gestuurd werd, de doelman omspeelde, ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).

Opstelling SV Ingelmunster: (1) Thiemen Penny,  (2) Frederique Ollivier, (17), Simon Vanmarcke, (3) Senne Vanderstichele, (4) Daan Debeuf (41' (9) Pieter-Jan De Backere)), (18) Gabrio Rogiers, (15), Dylan Vens, (6) Maurits Vanhoutte, (19) Thibaut Maes (62' Emiel Verhulst), (10) Desley Seys, (7) Quentin Vaneeckhoute

Doelpunten: 18' Dylan Vens (1-1), 74' Gabrio Rogiers (2-3), 78' Frederique Ollivier (3-3)