‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag SV Ingelmunster B - Jong Vijve

29/09/2021

Onze jonge gasten van het B-elftal mochten na 3 moeilijke tegenstanders het team Jong Vijve ontvangen op de eigen vertrouwde grasmat. Een haalbare opponent daar Jong Vijve slechts één punt meer behaalde uit de voorbije 3 competitiewedstrijden dan SV Ingelmunster B.

Al in de 4de minuut liet SV Ingelmunster B zien dat het menens was met SVI spits Michael Otuei in een hoofdrol, waarbij zijn eerste kans door de bezoekende doelman werd geweerd, zijn 2de schot werd afgeblokt en na een knappe actie (zijn 3de poging) het leder op de doellijn werd gekeerd. In de 18de minuut was het dan toch raak toen Stijn Maertens, ondanks een eerste redding van de doelman van Jong Vijve, de 1-0 scoorde. Jong Vijve reageerde met een ongevaarlijke vrijschop en een eerste goede kans in de 28ste minuut. Drie minuten later ging de bal ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).