‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag SV Ingelmunster B - WS Desselgem

15/12/2021

De thuiswedstrijd tegen Desselgem was meteen ook de eerste wedstrijd van debuterende T1 Simon Vanthuyne nadat begin vorige week werd afscheid genomen van zijn voorganger Marnix Behaeghel.

Al na 2 minuten kreeg SVI een gele kaart. Na 25 min. stond het 0-2. Beide doelpunten werden gemaakt op stilstaande fases waar er niet kort genoeg gedekt werd of te laat werd gereageerd. SVI B toonde enkele goede voetballende momenten maar had het lastig met de korte dekking op het middenveld van Desselgem. In minuut 29 stuurde Aaron Lapeire een mooie, diepe bal in de rug van de verdediging. Ryan Sinnaeve reageerde snel en maakte mooi de 1-2. In minuut 35 kreeg SVI B een strafschop ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).

Komend weekend (19/12 om 15u) ontvangt SV Ingelmunster B op eigen terrein Wielsbeke B