‹ Terug naar nieuwsberichten

Wedstrijdverslag SV Ingelmunster - SC Oostrozebeke

02/02/2020

Het burenduel met SC Oostrozebeke begon met een minuut stilte voor de vader van de trainer van de U15. SV Ingelmunster begon het best aan de eerste helft die op en neer ging en waar niet veel kansen te noteren vielen. Na amper 30 seconden had Ingelmunster al de kans om te scoren maar Pieter-Jan De Backere besloot naast. Een eerste kans voor de bezoekers kwam er in de 7de minuut maar Emiel Verhulst kopte de voorzet weg. Enkele minuten later schoot Leonardo Lavrauw naast en aan de andere zijde moest Thiemen Penny ... lees hier volledige wedstrijdverslag (klik vervolgens op resultaat van de wedstrijd om het verslag te lezen).

Opstelling SV Ingelmunster: Thiemen Penny, Frederique Ollivier, Glenn Vanhollebeke, Emiel Verhulst, Jari Callens, Leonardo Lavrauw (80' Wouter Cottignies), Daan Debeuf, Olivier Naert (81' Jari Windels), Cas Deboiserie, Alessandro Buyse & Pieter-Jan De Backere (88' Simon Vanthuyne).

Doelpunten: 29' Jari Callens (1-0), 70' Pieter-Jan De Backere (2-0), 78' Pieter-Jan De Backere (3-0)

Heerlijk nageniet van de topper via fotoreportages van Vanessa Christiaens & Dirk Tassaert